Innvielse av grillhytta vår

Vi var heldige og fikk 70 000 kr fra sparebankstiftelsen til vennskapshuske og grillhytte, og styret kunne litt overrasket begynne en omfattende prosess med en noe annerledes dugnad - for denne grillhytta er det foreldrene som har satt opp!

Fredag 20.11 hadde vi innvielsesfest for grillhytta vår.
Vi grillet pølser og drakk Caprisonne - og noen av barna på Tusenbeinet ønsket seg gele - så da ble det sånn. Det ble en flott dag med 3 bespisninger :)

En grillhytte inne på uteområdet vårt gjør at kalde høst og vinterdager også kan gi litt varme og øker mulighetene for lengre dager ute. De minste kan gå en kort tur og ende opp i grillhytta for en annerledes opplevelse, og små grupper i hele barnehagen kan trekke seg unna for å få et annet rom. Det krever jo litt planlegging og organisering, så når desember er over med alle hemmelgheter og annerledes dager, må vi jobbe med å få inn noen gode rutiner :)

Når verden er mer normal igjen kan dette også brukes som et turmål for folket i bygda - som feks kan gå Løkkestien og ende opp her i Løkke for å grille og kose seg. Bedehusets ulike klubber og arrangementer kan også nyte godt av hytta. Hvordan det praktisk skal gjennomføres skal vi finne ut av når mulighetene for å samles igjen er der.

Hytta er beiset innvendig med lys farge i tak og på vegger, og svart på gulvet. Vi har pyntet opp med nisser, lys, og deilige reinsdyrskinn for å holde varmen. Ungene har også hjulpet til med å bære inn ved.

Foreldrene i vår barnehage, med Håvard Prangerød Torskens i spissen, har gjort en fantastisk innsats for at vi skal kunne få nyte godt av dette - vi er så takknemlige for det!